Timp liber

Descoperă Poiana Brașov prin intermediul serviciilor oferite de partenerii noștri!

Hotels & Spas

Hotel Sport 4*

Aflat în inima Munţilor Carpaţi, în minunata staţiune Poiana Braşov, Ana Hotels Sport dispune de o locaţie privilegiată.

Vezi detalii

Hotel Bradul 4*

Hotel Bradul este o captivantă destinaţie de vacanţă, dar şi o locaţie cu facilităţi moderne pentru conferinţe sau evenimente speciale.

Vezi detalii

Hotel Poiana 3*

Înconjurat de pădurile de brazi şi aflat la baza pârtiilor de ski din Poiana Braşov, Hotel Poiana este o minunată destinaţie de vacanţă.

Vezi detalii

On mountain dining

Restaurant Altitude

Restaurant Altitude oferă plăcerea unui mic dejun american, a unui prânz delicios sau a unei cine speciale în compania unui vin de colecție.

Vezi detalii

Shopping

Coresi Shopping Resort

Este un centru comercial modern din Brașov, cu peste 200 de magazine, restaurante și un cinematograf modern. Este o destinație populară pentru cumpărături și petrecerea timpului liber, cu o arhitectură modernă și o atmosferă vibrantă, plină de viață și culoare.

Vezi detalii

AFI Brașov

Este cel mai nou mall din Brașov care găzduiește zeci de magazine, inclusiv branduri internaționale, restaurante, cafenele și un cinematograf modern cu multiple săli de proiecție, inclusiv 4DX. Este o destinație populară pentru cumpărături, divertisment și petrecerea timpului liber, cu o gamă variată de opțiuni pentru toate gusturile și bugetele.

Vezi detalii

Centrul vechi al Brașovului

Este o zonă istorică și pitorească, care oferă o experiență unică și autentică. Cu străzi pavate, clădiri istorice și o atmosferă medievală, centrul vechi este o destinație populară pentru turiști și localnici. Pentru o experiență autentică, plină de istorie și cultură, Centrul vechi al Brașovului este o destinație ideală pentru cei care doresc să descopere frumusețea și bogăția culturală a orașului.