Timp liber

Descoperă Poiana Brașov prin intermediul serviciilor oferite de partenerii noștri!

Hotels & Spas

Hotel Sport 4*

Aflat în inima Munţilor Carpaţi, în minunata staţiune Poiana Braşov, Ana Hotels Sport dispune de o locaţie privilegiată.

Vezi detalii

Hotel Bradul 4*

Hotel Bradul este o captivantă destinaţie de vacanţă, dar şi o locaţie cu facilităţi moderne pentru conferinţe sau evenimente speciale.

Vezi detalii

Hotel Poiana 3*

Înconjurat de pădurile de brazi şi aflat la baza pârtiilor de ski din Poiana Braşov, Hotel Poiana este o minunată destinaţie de vacanţă.

Vezi detalii

On mountain dining

Restaurant Altitude

Restaurant Altitude oferă plăcerea unui mic dejun american, a unui prânz delicios sau a unei cine speciale în compania unui vin de colecție.

Vezi detalii

Dudes Pub

Pub-ul din stația superioară a telefericului Kanzel.

Program: Lun - Dum: 09:00 - 16:00

Vezi detalii

Coliba Haiducilor

Într-o ambianță tipic românească, cu bucate tradiționale românești si bucate haiducești, retrăiți momente memorabile la Coliba Haiducilor.

Vezi detalii

Restaurant Vânătorul

Asezat într-o zonă pitorească la poalele racoroase în zi de vară a pădurilor de brad, departe de zumzetul străzii, Restaurantul Vânătorul este decorat într-un stil "Unic Vânătoresc"

Vezi detalii

Șura Dacilor

Vă invităm în acest loc mirific, unde aerul este mai proaspăt și mai curat ca oriunde, unde nu se aude decât foșnetul frunzelor, în acest colț de istorie, în acest loc de poveste.

Vezi detalii

Stâna Turistică

Ferit de aglomerație, gălăgie și poluare, întalnești un coltișor de "rai" numit Stâna Turistică. Un local privilegiat de natură, înconjurat de munți și brazi, te ajută să petreci clipe de neuitat!

Vezi detalii

Shopping

Eliana Mall

Găsiţi zeci de magazine de renume româneşti şi internaţionale, ce acoperă o gamă largă de produse şi servicii.

Vezi detalii

Unirea Shopping Center

Cel mai mare mall din Brașov, Unirea Shopping Center, este locul ideal pentru shopping și relaxare. Aici veți găsi cele mai în vogă magazine

Vezi detalii

Galeriile Corona

Consignație unde obiectele expuse poartă semnele vremurilor și a proprietarilor lor. Ele reprezintă și o parte din proprietarii lor.

Vezi detalii

Magnolia Shopping Center

Este locul în care brașovenii și nu numai, pot găsi o gamă diversificată de produse și servcii: electrocasnice, cosmetice, produse IT și alimentare.

Vezi detalii

Nightlife

Times

Un loc unde timpul trece altfel, un loc unde distracţia, dansul, petrecerile prind viaţă, iar muzica live capătă parcă sunete diferite.

Vezi detalii

Goha Studio

Se organizează frecvent spectacole pe conceptul teatrului de cafenea, seri de cabaret, seri de muzică live şi muzică pentru toate gusturile.

Vezi detalii

Capra Neagră Poiana Brașov

O varietate de meniuri românești tradiționale se pot gusta în incinta restaurantului. Distractia de noapte este de neuitat în pub și la discotecă.

Vezi detalii

The Vintage Pub

"THE VINTAGE PUB" vă oferă o atmosferă călduroasă, voie bună și ambianță muzicală. Este locul unde puteți să sărbătoriți, să petreceți, sau doar să pierdeți ceva vreme.

Vezi detalii

Musik Cafe

Dacă iț place muzica rock, jazz, reggae, hip hop sau electronică bună, dacă cauți un loc unde să stai la o poveste cu prietenii până în noapte târziu sau poate să dansezi, Musik Café si Fusion sunt alegerea ideală pentru tine.

Vezi detalii