Școala schi

Cucerește pârtile alături de instructorii "Ana Ski & Snowboard School"!

Ana Ski & Snowboard School

Cu o tradiție de peste 40 de ani, "Ana Ski & Snowboard School" îmbină efortul și pasiunea instructorilor noștri de a fi alături de amatorii și profesioniștii în sporturile de iarnă.

"Ana Ski & Snowboard School" are peste 140 de instructori calificați în schi și snowboard, pregătiți oricând să îți fie alături pe pârtie și să îți împărtășească din experiența lor.

În urma participării la pregătiri vei putea parcurge orice traseu indiferent de dificultate și vei căpăta pasiunea și dorința pentru sporturile de iarnă, care îți vor fi transmise de instructorii noștri.

Rezervă-ți acum o lecție de schi sau snowboard la "Ana Ski & Snowboard School"!

Tarife Schi alpin & Snowboard

Tarifele sunt valabile până la data de 31 martie 2020!

Lectie privată

1 pers - 1 oră

180 RON

Lecție privată

2 pers - 1 oră

250 RON

Lecție pentru grup

minim 3 persoane

100 RON / PERS / ORĂ

Instructor preferențial

1 oră

150 RON

Lecții individuale

Fie că ești începător în schi sau snowboard sau ești un veteran care dorește să-și îmbunătățească tehnicile, lecțiile individuale oferite de instructorii noștri te vor aduce la alt nivel!

Poți beneficia de lecții individuale de schi sau snowboard sau împreună cu alți prieteni sau membri ai familiei. Lecția poate fi structurată în funcție de preferințele tale și, dacă dorești, poate fi împărțită în mai multe ședințe.

Lecții în grup

Învață acum să schiezi și trăiește momente de neuitat pe pârtie alături de instructorii noștri și alți cursanți. Grupurile, adulți sau copii, vor fi formate din minim 6 persoane în funcție de nivelul de pregătire al fiecăruia.

"Ana Ski & Snowboard School" este situată în cadrul Ana Hotels Sport și tot aici ai posibilitatea să închiriezi echipamente de schi sau snowboarding.

Dacă ai întrebări sau dorești să rezervi o lecție, contactează-ne și vom răspunde cu mare plăcere.