Hoteluri, restaurante si cluburi in Poiana Brasov

Cartele teleferice

Tarife telescaune, telegondolă şi telecabine

Află tarifele

Oferte Speciale

Descoperă Poiana Brașov prin intermediul serviciilor oferite de partenerii noștri!

 

Hotels & Spas On mountain dining Shopping Nightlife

Hotel Sport 4*

Aflat în inima Munţilor Carpaţi, în minunata staţiune Poiana Braşov, Ana Hotels Sport dispune de o locaţie privilegiată.

Restaurant Altitude

Restaurant Altitude oferă plăcerea unui mic dejun american, a unui prânz delicios sau a unei cine speciale în compania unui vin de colecție.

Eliana Mall

Găsiţi zeci de magazine de renume româneşti şi internaţionale, ce acoperă o gamă largă de produse şi servicii.

Times

Un loc unde timpul trece altfel, un loc unde distracţia, dansul, petrecerile prind viaţă, iar muzica live capătă parcă sunete diferite.

CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT

Hotel Bradul 4*

Hotel Bradul este o captivantă destinaţie de vacanţă, dar şi o locaţie cu facilităţi moderne pentru conferinţe sau evenimente speciale.

Dudes Pub

Pub-ul din stația superioară a telefericului Kanzel.
Program:
Lun - Dum
: 09:00 - 16:00

Unirea Shopping Center

Cel mai mare mall din Brașov, Unirea Shopping Center, este locul ideal pentru shopping și relaxare. Aici veți găsi cele mai în vogă magazine

Goha Studio

Se organizează frecvent spectacole pe conceptul teatrului de cafenea, seri de cabaret, seri de muzică live şi muzică pentru toate gusturile.

CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT

Hotel Poiana 3*

Înconjurat de pădurile de brazi şi aflat la baza pârtiilor de ski din Poiana Braşov, Hotel Poiana este o minunată destinaţie de vacanţă.

Coliba Haiducilor

Într-o ambianță tipic românească, cu bucate tradiționale românești si bucate haiducești, retrăiți momente memorabile la Coliba Haiducilor.

Galeriile Corona

Consignație unde obiectele expuse poartă semnele vremurilor și a proprietarilor lor. Ele reprezintă și o parte din proprietarii lor.

Capra Neagră Poiana Brașov

O varietate de meniuri românești tradiționale se pot gusta în incinta restaurantului. Distractia de noapte este de neuitat în pub și la discotecă.

CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT
 

Restaurant Vânătorul

Asezat într-o zonă pitorească la poalele racoroase în zi de vară a pădurilor de brad, departe de zumzetul străzii,  Restaurantul Vânătorul este decorat într-un stil "Unic Vânătoresc"

Magnolia Shopping Center

Este locul în care brașovenii și nu numai, pot găsi o gamă diversificată de produse și servcii: electrocasnice, cosmetice, produse IT și alimentare.
 
 

The Vintage Pub

"THE VINTAGE PUB" vă oferă o atmosferă călduroasă, voie bună și ambianță muzicală. Este locul unde puteți să sărbătoriți, să petreceți, sau doar să pierdeți ceva vreme.
 

  CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT CITESTE MAI MULT
 

Șura Dacilor

Vă invităm în acest loc mirific, unde aerul este mai proaspăt și mai curat ca oriunde, unde nu se aude decât foșnetul frunzelor, în acest colț de istorie, în acest loc de poveste.  

 

Musik Cafe

Dacă iț place muzica rock, jazz, reggae, hip hop sau electronică bună, dacă cauți un loc unde să stai la o poveste cu prietenii până în noapte târziu sau poate să dansezi, Musik Café si Fusion sunt alegerea ideală pentru tine.
 

  CITESTE MAI MULT   CITESTE MAI MULT
 

Stâna Turistică

Ferit de aglomerație, gălăgie și poluare, întalnești un coltișor de "rai" numit Stâna Turistică. Un local privilegiat de natură, înconjurat de munți și brazi, te ajută să petreci clipe de neuitat!

   
  CITESTE MAI MULT