Explorează

Descoperă ce poți face în Poiana Brașov și trăiește fiecare clipă la intensitate maximă. Ai peisaje care care să iți bucure privirea, un cadru perfect pentru practicarea sporturilor în aer liber și multe evenimente la care să participi.

Domeniul Schiabil Poiana Brașov

Pârtiile Sulinar, Ruia, Lupului, Subteleferic, Drumul Rosu, Kanzel; Bradul sau Stadion iți oferă cadrul perfect pentru practicarea sporturilor de iarnă indiferent de gradul de dificultate atins. Adori să schiezi? Pasionat de snowboarding? Ai ajuns în locul perfect!

Pârtii Școala schi Închirieri echipamente

Transport

Nu iți fă griji în privința transportlui, pe tot parcursul zilei linia autobuzului nr. 20 circula la intervale regulate, din 30 în 30 de minute, chiar și mai repede în weekend sau de sărbători. În ceea ce privește transportul cu telefericul, oferta este mai mult decât ofertanta. Ai de unde alege!

Instalații Transport Webcam

Atracții și activități

Trasee de vară, terenuri de sport, pârtii moderne cu instalații nocturne și tunuri de zăpadă, centre de echitație, patinoar, centre SPA, restaurante pentru pofticiosi și o varietate de unități de cazare te așteaptă pentru a-ți oferi o experiență memorabilă. Ziua sau noaptea, petrecerea continuă!

Atracții Activități Timp liber