Biroul de presa Poiana Brasov

Cartele teleferice

Tarife telescaune, telegondolă şi telecabine

Află tarifele

Oferte Speciale

Fii la curent cu noutățile din Poiana Brașov și împrejurimi!

Ziarul Financiar - 30 Sept 2013

Omul de afaceri George Copos a bugetat investiÅ£ii de 5,4 milioane de euro în turism anul viitor, din care 65% vor fi bani alocaÅ£i pentru convertirea camerelor duble din hotelul Poiana de la munte în apartamente.

Descarca

Hotelul are 10 ani de când există pe piaÈ›a în varianta modernizată (investiÈ›ie 100% privată), iar faima lui se datorează preponderent spa-ului pe care îl are, unul dintre cele mai bune din România. De altfel, la ultimul eveniment al industriei desfășurat în 2013, Hotelul Europa a primit premiul pentru cel mai bun spa al anului.

Descarca

Atunci când oferta de servicii îmbracă ca o mănuşă promisiunea de marketing a furnizorului ne aflăm în faÅ£a unei foarte plăcute evidenÅ£e, ca cea constatată de mine folosind serviciile de spa & wellness de la Ana Hotels din Eforie Nord.

Descarca

La malul Pontului Euxin am descoperit un loc în care se exploatează puterile tămăduitoare ale apei È™i ale nămolului de Techirghiol, un spa în sensul primordial al cuvântului.

Descarca

După un sejur la Hotelul Europa de patru stele È™i o vizită la Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord, te vei simÈ›i ca o prinÈ›esă. Te vei bucura de o mulÈ›ime de tratamente speciale, în funcÈ›ie de pachetul ales: relaxare È™i sănătate, răsfăț È™i relaxare, detox, wellness, balneo, anti-aging, ”healthy slim”, etc.

Descarca

De mai bine de 10 ani, Centrul Ana Aslan Health SPA, din Eforie Nord, primeÅŸte la tratament români ÅŸi străini, din toate colÅ£urile lumii. Doctor Iulia Belc, Directorul Medical al Centrului, a acceptat să ne vorbească despre terapiile care se desfăşoară aici ÅŸi beneficiile lor.

Descarca